Nyelvtanfolyamok

Számos nyelviskola tanfolyamát megnézted már? Nézzél be hozzánk is! 

Az Oxford nyelviskolában angol/ német/ francia/ spanyol/ szlovák/ olasz/ orosz/ holland/ arab, lengyel és magyar nyelvet tanulhatsz, szintednek, időbeosztásodnak megfelelően, csoportosan illetve, kis nyelvek esetén, egyénileg, .

Miben vagyunk mások?

 • kommunikatív nyelvoktatás kis csoportokban, személyre szabottan
 • családias légkör, modern felszereltségű oktatótermek
 • nyelvtanfolyamok: kicsiknek és nagyoknak
 • céges tanfolyamok a megrendelő helyszínén is 
 • hagyományos oktatás kombinálva a legújabb módszerekkel
 • kiváló tanárok, rendszeres óralátogatások
 • nyelvtanfolyamok, nyelvvizsgák egy helyen
 • ár-érték arányban igyekszünk a legjobbat nyújtani

JELENTKEZZ LEGÚJABB INDULÓ NYELVTANFOLYAMAINKRA!

Ez érdekel!

Szakmai és egyéb szakmai képzések

Lépést akarsz tartani a munkaerő piaci elvárásokkal? Nem elég az eddig megszerzett tudásod? Másban is kipróbálnád magad?

Nyelvtanfolyamaink mellett egyéb szakmai és egyéb képzéseket is kínálunk: 

pályázatírás és projektmenedzsment,-

informatikai képzések

személyre szabható tréningek alkalmazottaknak illetve vezetőknek

online marketing,- és

adózási és pénzügyi alapismeretek képzések

Ha szeretnéd, hogy céged versenyben maradjon fejlődni kell. Le kell vetni a megcsontosodott rossz szokásokat, rossz  beidegződéseket. Nincs az a pont amelyről nem lehet még tovább fejlődni. 

Ennek a lépésnek a megtételében segítenek több éves tapasztalattal rendelkező oktatóink, trénereink. 

JELENTKEZZ MOST INDULÓ PÁLYÁZATÍRÁS ÉS PROJEKTMENEDZSMENT KÉPZÉSÜNKRE!

Ez érdekel!

Munkahelymegőrző pályázatok cégeknek

Megjelentek a MUNKAHELYI KÉPZÉSEKET támogató pályázatok.

Amennyiben cége

KKV a GINOP-6.1.6-17, amennyiben

nagyvállalat akkor a GINOP-6.1.5.-17

munkahelyi képzéseket támogató projektek keretén belül lehetősége van rá, hogy pályázati pénzt nyerjen munkavállalóinak képzésére, nyelvi, szakmai, egyéb szakmai és egyéb képzések, köztük tréningek lebonyolítására.

Felnőttképzési intézményünk nemcsak e képzések teljes körű lebonyolítását, hanem a pályázat megírását és a projekt menedzselését is vállalja. 

Pontosítás végett vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Ez érdekel!


Nyelvvizsgázni szeretnél?
Nem tudod, hogy milyen nyelvvizsgát válassz?

Általános vagy szakmai nyelvvizsgára van szükséged? 

Mi az erősséged? A szövegértés? A beszéd? 

A szakterületedhez, érdeklődési körödhöz kapcsolódó ismeretekből szeretnél nyelvvizsgázni? Nálunk megtalálod a számodra leginkább ideális nyelvvizsgát.

NYELVET TANULNI ÖRÖM, NYELVET TANULNI HASZNOS, NYELVET TANULNI KIFIZETŐDŐ!

Neked is vannak kifogásaid, hogy miért nem tanulsz nyelvet, vagy miért ragadtál meg egy szinten? Rád melyik illik?

 • Nincs rá elég időm. - Emlékszel erre a mondásra? Az embernek arra van ideje, amire akarja. Válassz fél-intenzív tanfolyamjaink közül és rövid idő alatt eléred azt a szintet, amit kitűztél magadnak. Utána pedig jöhet a következő kihívás!
 • Nincs rá elég pénzem. - A nyelvtanulás nem egy költség, hanem egy hosszú távú befektetés. Szükséges a diplomához, egy jobb pozícióhoz, vagy akár hogy külföldön tudj munkát vállalni. Gondolj erre is, amikor tanfolyamaink közül választasz. 
 • Már nem vagyok hozzá elég fiatal. - Tudtad, hogy az emberek 40-es és 60-as éveik között élik a legaktívabb korszakukat? Nálunk megtalálod azt a tanfolyamot, ami időben és képességben is a legalkalmasabb számodra. Csoportjaink hatékony, kis létszámú csoportok. Soha nem késő elkezdeni nyelvet tanulni.
 • Nincs hozzá elég energiám. - Gondolj csak bele! A tanulásba fektetett energia többszörösen megtérül. Válassz személyre szabott egyéni nyelvtanfolyamot! Így a saját tempódban tudsz haladni. Te diktálod az iramot.
 • Nincs megfelelő nyelvérzékem. - A nyelvtanulás beszédből, a beszédértésből, az írásból és az olvasásértésből áll. Nagyon kevés olyan ember van, aki egyformán jó mind a négy alap készségből. A tanfolyam azért van,hogy, amiből gyengébb vagy ott fejlesszen, amiben jobb ott meg erősítsen. Válassz az e célra legalkalmasabb kis csoportos nyelvi képzéseink közül!


Ma bárki bármilyen idegen nyelvet képes megtanulni kedvtől, motiváltságtól, pénztárcától függően. A nyelvtanulásra számos lehetőség van mind a közoktatásban, mind pedig magán úton, motivációt pedig lehet hozzá találni. A fiatalok motíváló tényezője lehet a diploma megszerzése, többlet pontszám a felvételinél. Még az érettségi előtt állsz? Már tudod, hogy hova feltvételizel és mennyi plusz pont jönne jól? Válaszd ki a megfeleő nyelvtanfolyamot, vizsgatréninget, és bátran vághatsz neki a felvételinek.

Mások számára motiváló tényező lehet, egy jobb pozíció betöltése, vagy épp egy külföldi munkavállaláshoz adhat erőt és elszántságot, hogy megtanulják, fejlesszék az adott idegen nyelvi képességeiket. De vannak olyanok, akik csak hobbiból tanulnak és utazásaik során kívánják hasznosítani ezen tudásukat, vagy éppen szép kort megélve tartani szeretnék a lépést unokáikkal, szeretnék megérteni az ő világukat is, illetve az őket körülvevő high-tech környezetet.

A nyelvtudás nemcsak hatalom, hanem egy olyan nélkülözhetetlen előny, amire mindenképp érdemes szert tenni.

A nyelvtanulás bármely korban elkezdhető, mindenki rendelkezik kellő nyelvérzékkel. Óvodás korban egyszerűen, észrevétlenül sajátítják el a gyermekek az idegennyelvet, később anyanyelvi ismereteikre alapozva építhetik fel tudásukat. Azonban a felnőttkorban elkezdett nyelvtanulás is lehet ugyanolyan hatékony, kitartással, szorgalommal hetek alatt szert tehetünk használható nyelvtudásra. Bárki képes rá, a titok abban rejlik akarjuk e igazán…


www.ZOOMCONSULTING.huwww.MARKETINGSUPPORT.hu