Nyelvtanfolyamok

Számos nyelviskola tanfolyamát megnézted már? Nézzél be hozzánk is.

JELENTKEZZ LEGÚJABB INDULÓ NYELVTANFOLYAMAINKRA!

 

Az Oxford nyelviskolában 10 idegen nyelv és magyar, mint idegen nyelv közül tudsz választani, szintednek, időbeosztásodnak megfelelően.

Miben vagyunk mások?

 • kommunikativ nyelvoktatás
 • családias légkörben, modern felszereltségű oktatótermekben tanulhatsz
 • kis csoportos nyelvoktatás (4-6 fő) a hatékonysága nagyobb, a személyes odafigyelés megvalósítható
 • egyéni oktatás - egyedi igényeket figyelembe vesszük, az oktatást személyre szabjuk
 • homogén csoportokban oktatunk
 • lakossági nyelvtanfolyamok: kicsiknek, nagyoknak, szép korúaknak
 • céges tanfolyamok akár a megrendelő helyszínén is 
 • hagyományos oktatás  illetve mindez kombinálva skype / e-learning oktatással 
 • tanárok kiválasztása komoly szűrő alapján, munkájukat folyamatosan ellenőrizzük
 • tanfolyamok, vizsgatréningek, nyelvvizsgák egy helyen
 • ár-érték arányban igyekszünk a legjobbat nyújtani

 

JELENTKEZZ LEGÚJABB INDULÓ NYELVTANFOLYAMAINKRA!

Ez érdekel!

Képzések

Lépést akarsz tartani a munkaerő piaci elvárásokkal? Nem elég az eddig megszerzett tudásod? Másban is kipróbálnád magad?

 

AJÁNDÉK 1 napos képzések!

 

Alkalmazottaidnak szeretnéd bővíteni tudását ?

Nyelvi képzéseink mellet számos egyéb képzést is kínálunk.

Képzéseink között szerepel Európai Unios pályázatíró és projektmenedzser képzés, Gyakorlati informatikai ismeretek kezdőknek, haladóknak, középhaladóknak, valamint Szervezeti hatékonyság képzések (személyre szabható tréningek alkalmazottaknak illetve vezetőknek)

Ha szeretnéd, hogy céged versenyben maradjon fejlődni kell. Le kell vetni a megcsontosodott rossz szokásokat, rossz  beidegződéseket. Nincs az a pont amelyről nem lehet még tovább fejlődni. 

Ennek a lépésnek a megtételében segítenek több éves tapasztalattal rendelkező oktatóink, trénereink. 

AJÁNDÉK 1 napos képzések!

 

Ez érdekel!

Pályázati lehetőségek felkutatása, pályázatírás, képzések lebonyolítására

Amennyiben céged mikro-; kisközépvállalkozás, vagy nagyvállalat munkahelymegőrző támogatott képzések program keretén belül lehetősége van rá, hogy pályázati pénzt nyerjen munkavállalóinak a képzésére, köztük nyelvi,- informatikai,- pályázatíró képzések szervezeti hatékonyság tréningek lebonyolítására. Felnőttképzési intézményünk nemcsak e képzések teljes körű lebonyolítását, hanem a pályázat megírását és a projekt menedzselését is vállalja. 

Ez érdekel!


Nyelvvizsgázni szeretnél?
Nem tudod, hogy milyen nyelvvizsgát válassz?

Általános vagy szakmai nyelvvizsgára van szükséged? 

Mi az erősséged? A szövegértés? A beszéd? 

A szakterületedhez, érdeklődési körödhöz kapcsolódó ismeretekből szeretnél nyelvvizsgázni? Nálunk megtalálod a számodra leginkább ideális nyelvvizsgát.

NYELVET TANULNI ÖRÖM, NYELVET TANULNI HASZNOS, NYELVET TANULNI KIFIZETŐDŐ!

Neked is vannak kifogásaid, hogy miért nem tanulsz nyelvet, vagy miért ragadtál meg egy szinten? Rád melyik illik?

 • Nincs rá elég időm. - Emlékszel erre a mondásra? Az embernek arra van ideje, amire akarja. Válassz fél-intenzív tanfolyamjaink közül és rövid idő alatt eléred azt a szintet, amit kitűztél magadnak. Utána pedig jöhet a következő kihívás!
 • Nincs rá elég pénzem. - A nyelvtanulás nem egy költség, hanem egy hosszú távú befektetés. Szükséges a diplomához, egy jobb pozícióhoz, vagy akár hogy külföldön tudj munkát vállalni. Gondolj erre is, amikor tanfolyamaink közül választasz. 
 • Már nem vagyok hozzá elég fiatal. - Tudtad, hogy az emberek 40-es és 60-as éveik között élik a legaktívabb korszakukat? Nálunk megtalálod azt a tanfolyamot, ami időben és képességben is a legalkalmasabb számodra. Csoportjaink hatékony, kis létszámú csoportok. Soha nem késő elkezdeni nyelvet tanulni.
 • Nincs hozzá elég energiám. - Gondolj csak bele! A tanulásba fektetett energia többszörösen megtérül. Válassz személyre szabott egyéni nyelvtanfolyamot! Így a saját tempódban tudsz haladni. Te diktálod az iramot.
 • Nincs megfelelő nyelvérzékem. - A nyelvtanulás beszédből, a beszédértésből, az írásból és az olvasásértésből áll. Nagyon kevés olyan ember van, aki egyformán jó mind a négy alap készségből. A tanfolyam azért van,hogy, amiből gyengébb vagy ott fejlesszen, amiben jobb ott meg erősítsen. Válassz az e célra legalkalmasabb kis csoportos nyelvi képzéseink közül!


Ma bárki bármilyen idegen nyelvet képes megtanulni kedvtől, motiváltságtól, pénztárcától függően. A nyelvtanulásra számos lehetőség van mind a közoktatásban, mind pedig magán úton, motivációt pedig lehet hozzá találni. A fiatalok motíváló tényezője lehet a diploma megszerzése, többlet pontszám a felvételinél. Még az érettségi előtt állsz? Már tudod, hogy hova feltvételizel és mennyi plusz pont jönne jól? Válaszd ki a megfeleő nyelvtanfolyamot, vizsgatréninget, és bátran vághatsz neki a felvételinek.

Mások számára motiváló tényező lehet, egy jobb pozíció betöltése, vagy épp egy külföldi munkavállaláshoz adhat erőt és elszántságot, hogy megtanulják, fejlesszék az adott idegen nyelvi képességeiket. De vannak olyanok, akik csak hobbiból tanulnak és utazásaik során kívánják hasznosítani ezen tudásukat, vagy éppen szép kort megélve tartani szeretnék a lépést unokáikkal, szeretnék megérteni az ő világukat is, illetve az őket körülvevő high-tech környezetet.

A nyelvtudás nemcsak hatalom, hanem egy olyan nélkülözhetetlen előny, amire mindenképp érdemes szert tenni.

A nyelvtanulás bármely korban elkezdhető, mindenki rendelkezik kellő nyelvérzékkel. Óvodás korban egyszerűen, észrevétlenül sajátítják el a gyermekek az idegennyelvet, később anyanyelvi ismereteikre alapozva építhetik fel tudásukat. Azonban a felnőttkorban elkezdett nyelvtanulás is lehet ugyanolyan hatékony, kitartással, szorgalommal hetek alatt szert tehetünk használható nyelvtudásra. Bárki képes rá, a titok abban rejlik akarjuk e igazán…

 

Oktatási módszereink

Kis csoportos nyelvoktatás
A kis csoportos nyelvoktatás színes, változatos tanulási forma, melynek során Ön a többiekkel beszélgetve gyakorolja az idegen-nyelvi kommunikációt. Idővel hozzá fog szokni, hogy mások előtt idegen nyelven megszólaljon. Miközben a többiekkel kommunikál, az ő hibájukból is tanulhat Ez egy változatosabb, sokszínűbb tanulási forma, mint az egyéni, és a csoport tagjai motiválhatják egymást a tanulásban. Kis csoport esetén jut idő mindenkire. A tanár figyelembe tudja venni az egyéni igényeket.
Bár a haladás tempóját, az órák időpontját illetően igazodni kell a csoporthoz, de kis csoportban történik az oktatás így a résztvevők könnyebben tudnak igazodni egymáshoz.

Egyéni nyelvoktatás
Ha elfoglaltsága ill. speciális igényei miatt az egyéni oktatást választja, a tudásának megfelelő szintű, személyre szabott oktatási program szerint tanulhat.

E-learninggel kombinált nyelvi képzés
A hagyományos tankönyvek anyagának kiegészítéseként a kiadók e-learninges oktatási anyagokat fejlesztettek ki, melyeket az óvodás kortól a felnőttoktatáson át a vizsga-előkészítőkig használhatunk. Fejleszthetjük olvasott és hallott szövegértésünket írás illetve beszédkészségünket. Mindez a tanár irányításával történik, de saját tempónkban, egyénileg tanulunk, és feladattól függően akár rögtön ellenőrizhetjük válaszaink helyességét.

Skype nyelvoktatás
Egy módszer, melynek segítségével Ön és cége az interneten keresztül, kötetlen időpontban és helyszínen fejlesztheti nyelvtudását. Tanáraink örömmel állnak rendelkezésre a kora reggeli óráktól egészen késő estig. Az önállóan elvégzendő feladatokkal a nap folyamán bármikor, akár éjjel is foglalkozhat. 
A tananyag szóbeli, írásbeli, szövegértési, és a nyelvtani feladatokat egyaránt tartalmaz.. Ön saját magántanárral fejleszheti ezeket a képességeket az interneten keresztül kommunikálva.. Az internetes nyelvtanulás a hagyományos, csoportos nyelvoktatás kellemetlenségeit kizárja, így Ön maximálisan élvezheti a nyelvtanulást.

 

Kedvezmények
 

Visszajáró hallgatóink kedvezménye

 • Hűséges diákjaink a tanfolyam árából 5 % kedvezményt kapnak (minimum 6 fős csoport esetén) 

Kedvezmény több egyidejű tanfolyam esetén

 • Több családtag egyidejű, vagy egy hallgató több tanfolyamon történő részvétele esetén tanfolyami díjainkból 5% kedvezményt adunk. 

Létszám utáni kedvezmény

 • Félintenzív csoportok hallgatóinak tanfolyami díja 8-10 fő esetén akár 25 % -kal is kevesebb lehet!!! (Ezeknél a tanfolyamoknál további kedvezmények érvényesítésére nincs lehetőség.)

Létszám utáni kedvezmény másképp

 • 6 fő létszám felett (később bekapcsolódók esetén rész kompenzáció) a csoport bónusz órákat kaphat, így az óraszám elérheti a maximum 120 órát is. (A maximális bónusz mellett további kedvezmények igénybe vételére nincs lehetőség.)

Diák kedvezmény

 • A diák igazolványt felmutatók (minimum 6 fős csoport esetén) 5 % kedvezményt kapnak.

Részletfizetési kedvezmény

 • Hallgatóink két részletben is fizethetik az adott tanfolyam díját. 

Tankönyv-vásárlási kedvezmény

 • Visszajáró hallgatóink a tankönyvet és a munkafüzetet 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg. 

Támogatott tanfolyamok

 • Hallgatóink nyelvtanulási kedvének segítésére rendszeresen pályázunk állami támogatásokra. 

Eseti kedvezmények

 • Bővebb tájékoztatás az irodában.

Erzsébet utalvány

 • Gyermekvédelmi, Iskolai, Ajándék

Sodexo utalvány

 • Bonus, Kultúra, Ajándék

Posta Paletta

 • Iskolai

www.ZOOMCONSULTING.huwww.MARKETINGSUPPORT.hu