E-mail: Jelszó:
Már csak pár hét
2013. január 11., péntek, 5:13

Rövidesen indulhatnak a támogatott képzések

 A nehéz kezdetet követően, végre felgyorsulni látszanak az események a mintegy százezer ember számára lényegében ingyenes nyelvtanulási lehetőséget biztosító, „Tudásod a jövő” nevet viselő TÁMOP projektet illetően.

Az Oxford Nyelviskolával (Győri Oxford Bt.), mint képzővel 2013. január 14-én a Projekt iroda szerződést kötött, így február közepén az első angol képzések elindulhatnak, 2 héttel később, pedig az első német képzések. Az angol képzésekből a már felrögzítettek be is teltek, viszont csüggedésre semmi ok hiszen már folyamatban van az újak rögzítése, melyek 2013 március 10 és április 10 között indulhatnak. A képzések engedélyezése likviditási szempontokat is figyelembe véve folyamatosan történik, tehát nem  indulhat minden egyszerre. A német képzések feltöltése rövidesen befejeződik. A jóváhagyott képzések ezt követően megjelennek a tudasodajovod.hu oldalon, ahol jelentkezhetnek rájuk.

Iskolánk nemcsak Győrben, hanem vidéki helyszíneken is indít tanfolyamokat. Ezekre a jelentkezés nemcsak direktben, hanem a helyi mentorokon keresztül is történhet, mint ahogy ez több vidéken szerveződő, várható képzésünkről is elmondható.

Egyet viszont szeretnénk, ha megnéznének, mielőtt az adott képzésre jelentkeznek. Ez a helyszín. Ugyanis vannak olyan helyszíneink, ahova csak engedéllyel rendelkező hallgatók kapnak belépést és külsősök nem. De minden képzésből több is indul, ha nem abban a pillanatban, akkor később, tehát senki nem késik le semmiről.

Az Oxford Nyelviskola, a Nyelviskolák Szakmai Egyesületének tagjaként továbbra is megköszöni annak a nagyszámú nyelvtanulónak a türelmét, akik iskolánkban a képzések iránt érdeklődtek és továbbra is kitartanak mellettünk. A várakozással töltött idő alatt mi sem tétlenkedünk, hanem folytatjuk az órarendek összeállítását, a termek, tanfolyamok és oktatói kapacitások összehangolását, a tananyagok kiválasztását, hogy most is a már jól megszokott, magas szakmai színvonalú képzéseket tudjuk nyújtani a tanulni vágyóknak.

A Nyelviskolák Szakmai Egyesületének többi tagjához hasonlóan maximális megértéssel, támogatással és együttműködéssel igyekszünk a Projektiroda munkáját segíteni annak érdekében, hogy a tanfolyamok minél gördülékenyebben elkezdődhessenek.

Várjuk Önöket a „Tudásod a jövőd” projekt hamarosan induló tanfolyamain!

Üdvözlettel

Olgyay Beatrix
Oxford Nyelviskola és eMagyarország Pont igazgatója

 
 


 
 
Aktuális Bemutatkozunk Nyelvtanfolyamok Okj-s képzések Online szintfelmérő Nyelvvizsgázóknak
Partnereink Kapcsolat Fotógaléria Vélemények rólunk
 
 
Oxford Nyelviskola és Idengennyelvi Könyvesbolt - Győr, Mónus I. u. 47-49  Tel.: (96) 526-830
Tel./Fax:
(96) 526-831  Mobil: +36 20 - 999 4552  E-mail: info@oxfordnyelviskola-gyor.hu
 

Ön honlapunk . látogatója.

A honlap a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával valósult meg.

nyelviskola, nyelvtanulás, nyelvoktatás, nyelvtanfolyam