Rólunk

Az Oxford Nyelviskola

Jártál már nálunk?                            

Jó helyen jársz, megtaláltad azt a nyelviskolát, amit kerestél.

Miért választottak már több ezren bennünket?

A múlt mellettünk szól. Iskolánkat 1992-ben alapítottuk két nyelv, az angol és német nyelv oktatásával, mivel a rendszerváltást követően erre a két nyelv elsajátítására volt a legnagyobb igény.  A kor követelményeinek megfelelve azonban a nyelvi képzéseink száma folyamatosan bővült, bővül. Jelenleg hallgatóink 10 idegen nyelv, valamint a magyar, mint idegen nyelv közül választhatnak.

Jelenlegi székhelyünk kiválasztása mellett több dolog szólt. Jó a megközelíthetősége, megfelelő méretűek a termek, ingyenes parkolási lehetőség biztosított és nem utolsó sorban jó az épület elhelyezkedése (Marcalváros és Nádorváros határán található).

Unios és saját forrásból történő folyamatos fejlesztések során korszerűsítettük az egész intézmény informatikai hátterét, felújítottuk az irodákat, a tantermeket és légkondicionáló berendezésekkel láttuk el azokat. Hallgatóink, tanulóink így a legmodernebb környezetben tudnak tanulni.

 

Nyelvoktatás, szakmai és egyéb képzések

Eleinte csak angolt és német nyelvet oktattunk. A kor kihívásához és az igények megváltozásához igazodva bővítettük kínálti palettánkat, mind a nyelvoktatáson belül, mind az által, hogy tevékenységeink körét kibővítettük. Ma már nem "csak" nyelviskoláról beszélhetünk.

Melyek ezek a változások? Mi az amiben mást és többet tud nyújtani az Oxford Nyelviskola?
 

 

Tovább olvasom...

 

Nyelvvizsgáztatás

Még a nyelvvizsga előtt állsz? Vagy már próbálkoztál vele, de sikertelenül?

Számos érv szól mellettünk, hogy hallgatóink miért választanak bennünket és miért sikerül a nálunk végzős hallgatók több, mint 90%-nak a nyelvvizsga elsőre.

 

Tovább olvasom...

 

Nyelvi versenyek

Lelkes csapatunk már évek óta szervez és bonyolít Oxford angol és német általános illetve középiskolai nyelvi versenyeket.

Miért szervezzük ezeket a nyelvi versenyeket?       
Milyen előnyt jelent azoknak a diákoknak, akik évről évre megmérettetik nyelvtudásukat ezeken a versenyeken?       

 

Tovább olvasom...

 

Fordítás, tolmácsolás, idegennyelvű film narráció

Gyorsan le kellene fordítani valamit és nem kell hozzá hitelesítés?

Épp most készült el a cég weboldala, amit idegen nyelvre is le szeretnének fordíttatni?

Szakmai megbeszélésen, egyeztetésen, szerződés kötésen kell részt vennie, de nem rendelkezik tárgyalóképes nyelvtudással? Sőt kollégái között sincs olyan, akit e feladattal meg tudna bízni?

Szeretne külföldi piacokra betörni, kiállításokon részt venni? Szüksége van egy a céget bemutató idegennyelvű referencia filmre? Nincs, aki elkészítse?

Gondoljon ránk! Mi segíthetünk! 

 

Tovább olvasom...

 

Pályázatírás és Projektmenedzsment

Pályázni szeretnél képzési lehetőségekre, de még nem tudod kivel?

Korábban csalódtál már pályázat írással foglalkozó cégekben?

Uniós pályázati lehetőséggel szeretnéd magadat vagy dolgozóid képesítését bővíteni?

Vállaljuk a pályázati képzési lehetőségek felkutatását, a pályázat elkészítését, a pályázati tanfolyam teljes körű lebonyolítását és a projektmenedzselést. Partnereinknek a pályázat elkészítése ingyenes, sikerdíjat csak nyertes pályázat után kell fizetni.

Érdekel, hogy mi hogyan csináljuk?

Tovább olvasom...

 

Minőségirányítás és szakmai kompetenciák

... és amire büszkék vagyunk, valamint a garanciát nyújtják a nálunk lévő hallgatóknak, az iskolánkat választó cégeknek.

... mert mi innovatívak vagyunk és folyamatosan fejlődünk, fejlesztünk.

 

Tovább olvasom...

 

Garanciák,amiket egy "Minősített és ajánlott nyelviskola" nyújthat

Az 1992-ben alakult Nyelviskolák Szakmai Egyesülete (NYESZE) által kidolgozott díjnyertes minősítési rendszer szempontjai alapján megfelelt nyelviskolák viselhetik a nyelvoktatás kiváló színvonalát igazoló  logóval ellátott „MINŐSÍTETT és AJÁNLOTT NYELVISKOLA" címet.

A NYESZE  minősítése jelenleg az egyetlen olyan független szakmai minősítési rendszer, mely mindenre kiterjedő (tényleges tanórák, az iskola szakmai irányítása, a diákok véleménye) közvetlen ellenőrzést magában foglaló minősítési eljárás keretében bírálja el az adott intézmény működését. 

Tovább olvasom...

 

A kamara által ajánlott vállalkozás 2016 "Oxford - Minőség megfizethető áron"

A kamara védjegyprogramot hirdetett 2015-ben. Megbízható, ajánlható vállalkozásokat kerestek. A pályázók közül 52 vállalkozás idén megszerezte ezt a bizalomkeltő ajánlást, közülük az Oxford Nyelviskola és Szolgáltató Kft. is.
Ünnepélyes keretek között vették át a vállalkozások tulajdonosai az okleveleiket, Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában.

 

Tovább olvasom...

 

A kamara által ajánlott vállalkozás - Minőség és szakmaiság 2017-ben is

A GYMSKIK 2016. évi pályázati felhívása alapján a kamara elnökségének döntése értelmében 23 sikeres vállalkozás nyerte el a Kamara által AJÁNLOTT vállalkozás védjegy használati jogát. A nyertesek olyan megbízható, ajánlható vállalkozások, akik a szakmai értékelő bizottság döntése alapján jogosulttá válnak a tanúsító védjegy használatára. Az előző év nyertesei idén megújító pályázaton vettek részt, köztük a Győri Oxford Nyelviskola és Szolgáltató Kft.

                                            A 2016-os év díjazottjai         

Tovább olvasom...

 

Új Széchenyi Terv pályázatok

Női humán erőforrás bővítése és fejlesztése a Győri Oxford Kft-nél

Székhelyfejlesztés a Győri Oxford Kft-nél

Tovább olvasom...

 

vissza az előző oldalra


www.ZOOMCONSULTING.huwww.MARKETINGSUPPORT.hu