Támogatott képzések

Digitális szakadék csökkentése GINOP-6.1.2.

                                                                       

Magyarország kormánya az Európai Unió támogatásával, 8.950.000.000 Ft-os keretösszeggel a digitális kompetenciák növelését és a digitális szakadék csökkentését célzó programot indít.

A konstrukció alapvető célja a felnőtt lakosság körében a digitális írástudatlanság csökkentése körükben a digitális alapkompetenciák fejlesztése, ami hozzájárul a gazdaság versenyképességének növeléséhez.

A Győri Oxford Kft., mint képzőintézmény vesz részt a projektben. Jelentkezni ide kattintva.

Tovább olvasom...

 

Munkahelyi képzések támogatása GINOP-6.1.6 és GINOP-6.1.5

Munkahelyi képzések támogatása 

A KKV-k illetve nagyvállalatok számára is kiírt pályázatok célja, hogy a munkaerő versenyképességének, az alkalmazottak foglalkoztatottságának, munkahelyi képzéseinek és kompetenciáinak javítása révén növelje a vállalkozások versenyképességét, a technológiai fejlődéshez való alkalmazkodását. 

Az Oxford nyelviskola segítséget nyújt a pályázatok előkészítésében, beadásában és a képzések lebonyolításában. Partnereinkkel együttműködve valamennyi képzési igényt megvalósítjuk legyen az idegen nyelvi (angol, német, spanyol, francia, szlovák, magyar, mint idegen nyelv nyelvtanfolyam), informatikai vagy pályázatírói, projektmenedzseri képzés, online marketing vagy tréningek.  

 

Tovább olvasom...

 

vissza az előző oldalra


www.ZOOMCONSULTING.huwww.MARKETINGSUPPORT.hu